The community of closets als

Kledingbibliotheek

Wat is het en hoe werkt het?

informatie

Wat is een kledingbibliotheek

Een kledingbibliotheek is een plek waar je kleding kunt huren tegen een relatief lage prijs. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Zo heb je altijd iets nieuws zonder het te hoeven kopen. Bekijk onze collectie in Amersfoort.

Lees hieronder in 3 stappen hoe huren werkt

Stap 1

Aanmaken account

In onze kledingbibliotheek maken we een klantaccount aan als je die nog niet hebt. We maken ook een kopie van je legitimatiebewijs om de veiligheid van onze community te waarborgen. Je ontvangt een persoonlijk klantnummer waarmee je kunt retourneren en meer items huren

Je schat jouw huurperiode in en rekent deze bij de kassa af

Stap 2

Retourneren

Op je retourdag, breng je je item terug naar onze kledingbibliotheek. Wil je je item langer houden? Geen probleem! Het verschil verrekenen we in de winkel tot een maximum van de actuele verkoopprijs. Wanneer je huurperiode die prijs bereikt, nemen we contact met je op.

Verliefd geworden op je item? Kopen is altijd een optie. We verminderen de verkoopprijs met je huurperiode.

Stap 3

Come again

We controleren de items op schade en hangen ze schoon terug in onze kledingbibliotheek. Als klant hoef je het item dus niet te wassen; dat doen wij.

Met jouw persoonlijke klantaccount kan je de volgende keer makkelijker huren, zonder id check. Let op! Klantaccounts zijn niet overdraagbaar.

Show off your style

We 💚 To See You Shine

Laat ons weten welke outfits je hebt gecreëerd!
Tag ons in jouw posts/story's op instagram & facebook